Krém s mascarpone

Ahojte,

chcem poprosiť o radu :) Potrebovala by som nejaký dobrý a odskúšaný recept na krém s mascarpone, aby ho bolo možné kombinovať s lesným ovocím.
Ďakujem :)

Komentáre

ja robím tento a som s ním

ja robím tento a som s ním veľmi spokojná a s lesným ovocím je super:
2 šlahačky 33%, trochu pr.cukru, 1-1,5 Ole puding, 1x mascarpone a ked chcem dochutiť tak pol kyslej smotany. je výborný

a nemohla by si prosim

a nemohla by si prosim napisat aj presny postup? DAKUJEM Slnko

dáš do misky šlahačku +

dáš do misky šlahačku + trošku cukru + ole vyšlahať skoro do tuha, pridáš mascarpone + kys. smotanu - došlahať

Ďakujem

Ďakujem Slnko

Biely parižák s mascarpone a

Biely parižák s mascarpone a lesným ovocím - mňam mňam kombinácia Úsmev

A recept na biely parižák

A recept na biely parižák môžem poprosiť? Úsmev Úsmev Ešte som to neskúšala ..

ja robím takto 500 ml

ja robím takto 500 ml šľahačky dáš zohriať,do nej pridáš bielu čokoládu(ja dávam 200-300g ) a necháš rozpustiť,pozor nesmie sa variť.necháš vychladnúť,pridáš 1-2 van. cukre(ak dáš rastlinnú sladenú,tak nedávaj už),vymiešaš tak do polotuha,pridáš cca pol van. pudingu ole a ručne vmiešaš 250 g mascarpone.ak je to riedke,pridaj ešte ole puding,ak huste,môžeš dať kys. smotanu.je úžasný

prečo ti to nesmie variť???

prečo ti to nesmie variť??? práveže ja som tak robila ale zistila som aj s ostatnými že šlahačku - klasickú ak dávam tak práveže ju nechám zovrieť pár sekund nech prevrie a vypnem a je super aj sa vyšlahá robím tak parížsku šlahačku aj falošný parížsky

takže sa kľudne neboj aj ked zovrie a ak ju potrebuješ súrne stačí ked bude v chlade kým nestuhne nemusí byť ani celú noc.

timi, z toho receptu to bolo

timi, z toho receptu to bolo myslene na rastlinnu a trvanlivu zivocisnu, ze netreba prevarat, ...len klasicku kelimkovu zivocisnu je dobre Kvietok

Stefanie..mozes prosim

Stefanie..mozes prosim napisat presny postup?..ale nemam ole puding..to neva? len stuzovace mam.mam 3x 250ml smotany,3 cokolady biele, a 500g mascarpone..a piskotu 31x31cm..velky stvorec.diky sa radu Úsmev

v receptoch určite nájdeš

v receptoch určite nájdeš viac receptov s mascarpóne Mrkám Mrkám Napr. http://tortyodmamy.sme.sk/mascarpone-krem

250 g mascarpone, 1 slahacka

250 g mascarpone, 1 slahacka /jednota v igel. sacku/, praskovy cukor podla chuti, slahat vsetko spolu a pridat jeden stuzovac slahacky. Robila v týchto horúčavách čo boli a držal parádne a dá sa kombinovať s ovocím Vyplazený jazyk

ja som ho prave vcera robila

ja som ho prave vcera robila

250g mascarpone
3 zltky
100g praskovy cukr ,1 vanilkovy cukor
vymiesat zltka s cukrom a vanilkovym cukrom do penista a nakoniec vmiesa
mascarpone a vsetko dobre vyslahat.

môže byť vynikajúci no pre

môže byť vynikajúci no pre nikoho by som neriskovala salmonelu zo surových žltok, žiadna ich tepelná úprava to je fakt risk

ja kupujem vajicka od

ja kupujem vajicka od kamaratky a ta ma sliepky takze su uplne cerstve

Už sa neviem dočkať

Už sa neviem dočkať vyskúšania Veľký úsmev

ahojte baby, viete mi poradiť

ahojte baby, viete mi poradiť ako spravim stojaceho konika na tortu z K2, kupila som si silikonovu formu, ale to je vlastne len polovica tela, z akej formičky sa da spraviť cely konik aby stal na torte, cca 10x6cm, Ďakujem za všetky rady.Jarka

Z K2 velmi tazko, tato hmota

Z K2 velmi tazko, tato hmota je asi najmaksia na trhu, kup si smartflex Flower alevo Velvet, s tym to pojde sikovne Kvietok

nejde moc o hmotu ako o

nejde moc o hmotu ako o formičku? je na trhu nejaka?

Videla som dakde na celeho

Videla som dakde na celeho konika silikonku rozdelenu na 2 polovice, skus pozriet tuto v obchodikoch alebo formicka-leziaci konik existuje ...ale urcite z kvalitnejsej modelovacej hmoty urobit treba, inak sa mozu nohy zlomit, ak ma stat, hmm Kvietok

mna tak nejak vzdy napadalo

mna tak nejak vzdy napadalo spajat mascarpone s bielou cokoladou a odkedy som to prvykrat vyskusala nerobim nic ine. Staci šupnut mascarpone do misky,podla toho kolko potrebujes a rozpustit nad parou bielou cokoladu a zmiesat. najprv sa to trochu zgrcne kedze jedno je studene a druhe teple ale staci chvilku miesat a je to parada Úsmev a hlavne netreba pridavat ziaden cukor, v tej bielej cokolade je ho dost Chichocem sa

Odporúčame