reklama

HOPLA


reklama

baby, kúpila som si na skúšku rastlinnú šľahačku HOPLA. máte s ňou niekto skúsenosti? ako postupovať? treba po zašľahaní pridať stužovač? alebo želatinu? ... na čo ju používate?... rada by som niečo skúsila, len neviem, do čoho sa pustiť. moc ďakujem za odpovede. Torta


reklama


reklama

je vyborna uz asi 5 rokov je na trhu do rastlinnych slahaciek sa nedavaju stuzovace moze sa aj riedit do 1 litra sa môze pridat 1 dcl vody je velmi dobra aj v horucavach netecie.KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

Bea40, Ut, 27. 07. 2010 - 19:17

Môžem poprosiť o radu aj ja? Mám alergiu na všetko, čo prebehlo okolo mlieka alebo má s tým spoločný názov. Objednala som si na skúšku rastlinnú šľahačku DECOR UP a chcela by som si z nej urobiť parížsky krém, môže sa prevárať tak ako normálna živočíšna šľahačka?Slnko

Ano nemusis ju prevarat iba do vyslahanej zamiesat roztopenu cokoladu alebo jogurt alebo gastanyKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

Bea40, Ut, 27. 07. 2010 - 19:40

Jaji, Ty si môj veľký poklad, veľmi pekne ďakujemBozkávamObjímam

Bea rastlinná sa neprevára, nemusíš ju ničím stužovať, a ani úplne prešľahať, na parížsky krém je lepšia živočíšna KEN nata.SlnkoSlnkoSlnko

Bea40, St, 28. 07. 2010 - 08:21

dievčatá, ste veľmi zlaté a ochotné, ďakujem za Vaše super radyObjímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama