je vyborna uz asi 5 rokov je na trhu do rastlinnych slahaciek sa nedavaju stuzovace moze sa aj riedit do 1 litra sa môze pridat 1 dcl vody je velmi dobra aj v horucavach netecie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je vyborna uz asi 5 rokov je na trhu do rastlinnych slahaciek sa nedavaju stuzovace moze sa aj riedit do 1 litra sa môze pridat 1 dcl vody je velmi dobra aj v horucavach netecie.
Môžem poprosiť o radu aj ja? Mám alergiu na všetko, čo prebehlo okolo mlieka alebo má s tým spoločný názov. Objednala som si na skúšku rastlinnú šľahačku DECOR UP a chcela by som si z nej urobiť parížsky krém, môže sa prevárať tak ako normálna živočíšna šľahačka?
Ano nemusis ju prevarat iba do vyslahanej zamiesat roztopenu cokoladu alebo jogurt alebo gastany
Beatka, našla som toto: http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/rastlinna-slahacka-2 jarina27 tam spomína decor up.
Jaji, Ty si môj veľký poklad, veľmi pekne ďakujem
no naozaj nemáš zač, len mi to nedalo.
Bea rastlinná sa neprevára, nemusíš ju ničím stužovať, a ani úplne prešľahať, na parížsky krém je lepšia živočíšna KEN nata.
A kde ju dostať kúpiť?
aj ja ďakujem
dievčatá, ste veľmi zlaté a ochotné, ďakujem za Vaše super rady
baby, kúpila som si na skúšku rastlinnú šľahačku HOPLA. máte s ňou niekto skúsenosti? ako postupovať? treba po zašľahaní pridať stužovač? alebo želatinu? ... na čo ju používate?... rada by som niečo skúsila, len neviem, do čoho sa pustiť. moc ďakujem za odpovede.