reklama

fondant

Fondanove ozdoby na torte

Dobry deň, 

idem si po radu. Doteraz som pouzivala na torty bielkovo maslovy krem takze mi poatavicky aj obrazky na torte držali pekne. Na vikend mam robit tortu s mascarpone obmazom ale ma ist na nu oblatka na jedlom fondanovom papieri. Mam už skusenost ze sa fondan na mascarpone topí.  Ako aplikovat oblatku aby sa neroztopila? Pomoze ak dam pod nu bielu ganache? Alebo inym sposobom? 

Dakujem 


reklama


reklama

Problémy s modelovacou hmotou Saracino

07. 09. 2016 - 12:12, by luhli

Ja viem, že o modelovacej hmote Saracino sa tu už hovorilo, ale boli to samé kladné ohlasy. Na ich základe som sa rozhodla, že ju pri najbližšom modelovaní vyskúšam. Doteraz som modelovala postavičky prevažne z hmoty Montana, s ktorou som bola v podstate spokojná až nato, že si ju treba zarobiť niekoľko hodín dopredu, čo sa mi nie vždy hodilo. Preto som si objednala hmotu Saracino tešila som sa, ako sa mi bude dobre modelovať. Hneď ako som ju dostala a rozbalila, nevidelo sa mi, že vyzerá ako hrudkovitý tvaroh, ale myslela som, že keď ju dobre rozpracujem, bude hladká.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu