reklama

Pečené prasiatko

Pridal/a 4Stanka4 dňa 12. 05. 2010 - 18:09
Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4

reklama

Robila som ho prvý krát a nikde som nemohla nájsť postup tak som sa realizovala jaHambím sa...možno má niekto lepší, ale dúfam, že niekomu aspoň trošku pomože.

1. Najprv som si naplnila klasika obdĺžnikovu tortu. Dávala som 5 plátov zo 6 vajec (ja mám veľký plech).

2. Vyrezala som si tvar ako na foto.

3. Vykrojený tvar som trošku zaoblila a z odrezkov ktoré mi zostali som urobila punč.

4. Punčom som dotvarovala podobu ležiaceho prasiatka.

5. Potrela som ho krémom a dala do chladničky dobre zachladiť.

6. Urobila som si MMF ( zo žlto-ružových dulcia cukríkov) Ja som mala 2 a 1/2 dávky ale kľudne stačia 2. Zatuhnuté prasiatko som potiahla a vytvarovala som uši, (podložila som ich fóliou aby mi pekne vytvrdli) rypáčik, oči a chvostík.

7. Urobila som si zmes z kakaa alkoholu a trošičky oleja a mašika som domaľovala podľa potreby.

8. Obložila som ho vopred pripravenou oblohou (brokolica, kukurica, hrášok, papričky, reďkovky, vajíčko a pod...)

9. Hotové prasiatkoSlnko


Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 1

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 2

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 3

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 4

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 5

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 6

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 7

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4, 8

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty, 4Stanka4

Pečené prasiatko, návod, Postup na 3D torty


reklama


reklama

Komentáre

zuzika1, St, 12. 05. 2010 - 18:13

úžasné tak konečne si aj ja trúfnem ked to mám takto polopate veľké ĎAKUJEM a je fakt nádhernéééTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam

ivča, St, 12. 05. 2010 - 18:26

ÁnoTlieskamÁnoTlieskam super,ani to nevyzerá zložito,ale si netrúfnem.Blahoželám k šikovným ručičkámÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoÁnoTlieskamÁno

Jeeej ďakujem babyZlomené srdce Netreba sa báť ja som ho robila tiež prvý krát a myslím, že sa podarilo Hambím sa

jajane, St, 12. 05. 2010 - 19:14

ÁnoÁnoÁno tak takuto nadheru som este nevidela. Normalne mam v ustach chut na slane a pritom je to sladke. Dokonala kamuflaz, dokonale tvary, dokonale... no cele. gratulujem.KvietokKvietokKvietok

Jannka, St, 12. 05. 2010 - 19:32

je úúúúúúúúúúúúúúúúúúžžžaaassssnééé TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Sausen, St, 12. 05. 2010 - 20:53

paaana no co uz povedat na to,uzasneeeeÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno a vyzera prekrasne to prasa jedno Veľký úsmev fakt ako peceneTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

toria, St, 12. 05. 2010 - 20:57

fantastický postup. Na to, že je to tvoje prvé prasiatko vypadá dosť namakane. Si šikuľka ÚsmevÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

jajce (bez overenia), Št, 13. 05. 2010 - 07:10

no supééééééééééééééééééééééér, hneď by som si dala z takého pečeného prasiatka..... škoda len, že toto je sladké.... ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart) ÚsmevÚsmevÚsmev (brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)

Ali 80, Št, 13. 05. 2010 - 12:37

Perfektné. Je ako čerstvo upečené. Ďakujem ti veľmi pekne za postup, už dlho som rozmýšľala ako ho urobiť. Prišlo to v pravej chvíli.ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno Ale neviem, či by som dokázala vytvarovať z toho punču tak krásne ako ty. UvidímeTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

nádherné prasiatko a super postup si šikulka aj ja ďakujem možno raz dostanem odvahu a vyskúšam ObjímamObjímamObjímamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskam

Sisja, Št, 13. 05. 2010 - 17:19

Perfektné, ako čerstvo upečené- len sa zahryznúť TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam Super postupZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

Babuľky ďakujem až ma tak hreje pri Zlomené srdce že sa Vám páčiHambím sa

lslebo, So, 15. 05. 2010 - 14:02

Stanka , prasiatko vyzerá úžasne a tá obloha nemá tiež žiadnu chybičku. ÁnoÁnoÁno

super fakt ako pečené,mňáááám!!!!!
a tá zeleninka okolo s tým vajíčkom sú geniálne!!!!!!!Monika M.Slnko

tak to ste ma tu baby zabili.... ja som takéto nádhery v živote nevidela,,,, to prasiatko je neskutočne nádherné, ja tak upiecť šálkový asi zvládnem, ale toto je doslova umenie..... všetkým blahoželám a tomuto prasiatku musím silno zatlieskať ÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam neuveriteľné nápady a cit pre detail...ďakujem za potešenie zraku

Díky za inspiraci,když ti to nebude vadit, tak ho tak trochu okopčim pro syna. Je úúúúúúúúúúúžasné. Moc děkuji IvanaÁno

Faolan, Št, 28. 10. 2010 - 12:04

je,twen je svetovy,toto sa mi bude hodit.Uplne uzasny TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

4stanka4, prosím ťa koľko asi vážilo toto prasiatko? respektíve prasa lebo teda vyzerá byť riadne vypasené:)

Faolan, Št, 30. 12. 2010 - 18:35

no tak akurat sa na neho idem chystat.To chcem vidiet,co z toho vznikne! Mrkám

Rosa21, Pi, 25. 02. 2011 - 16:57

som rozmýšľala akú tortu kolegovi na 30 :).. ďakujem za postup... už viem :)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama