reklama

parizsky krem,mohol sa pokazit???

Sausen , 08. 05. 2010 - 14:20

reklama

dievcata robila som 10kg zamok s parizskym kremom fotku vlozim neskor,potrebujem ale ukludnit a tiez objasnit ako to robite vy,piekla som ho 3dni dozadu,kedze dekoracie mi zabrali 2dniHambím sa mam rodinu ved to poznate,ale otazka je,ze ked je kolac s parizakomm von 2-3h a dekoruje sa na 2krat napriklad a v miestnosti je asi 25st a potom na dalsi den stoji niekde vystaveny 2h tiez v takomto teple,nepokazi sa?Smútok Ja si to snazim logicky vysvetlit,ze je vareny,ale neviem,ci uz radsej nebudem robit len pudingovy lebo vrchna torta na zamku bola z pudingu a nic sa jej nestalo,akurat potahovka sa pri krajany smykala!!!tomu tiez nerozumiem nebola dostatocne prilepena,ci co??na inych tortach sa mi to doteraz nestalo,ale hore boli napichane veze a pri vytahovani sa akoby aj potahovka odliepala,krem bol z vanilkoveho pudingu a masla nic viac..tak sa zamyslam jedli deti sak to boli narodky prosim ukludnite ma,ja si na takychto veciach davam zalezat velmi a nevedela som ze kolac bude 2h vystaveny pod svetlami..Plačem dakujemObjímam


reklama


reklama

PrekvapeniePrekvapenie Asi som to celkom nepochopila.... Sťažovali sa na chuť,kvalitu...?

Sausen, So, 08. 05. 2010 - 15:09

nieeeee,len ze ci sa moze za taky cas pokazit parizak ked je vystaveny 2h v teple,plus dekorovanie zabera niekolko hodin....proste potrebujem ukludnit,a zistit ako to robite vy,ci to je okKvietok

myslím, že strach mať vôbec nemusíš - predstav si svadobné torty - sú vystavené na svadbe na stoloch od obeda až do polnoci alebo aj dlhšie a nič sa im nestane, ja som tiež robila s parižakom na oslavu - od 13 hod v sobotu bola na stole v reštike asi do polnoci - v pondelok mi z nej doniesli ochutnať a bola výborná
ÚsmevÚsmevÚsmev

Sausen, So, 08. 05. 2010 - 18:54

jezin dakujem primilka,to si mala ale parizak???ja som na take veci proste hakliva,hygiena a bezpecnost na prvom miesteMrkámÁno veeelmi dakujemObjímamObjímamObjímam no a este k tomu kremu vsetkym chutili jasne oba,u nas ale preto vlastne robia ten hnusny icing co je grisco tuk 250g na 4pohare cukru a maslova a mandlova aroma susene bielka a tym to plnia,ale tie sa nepokazia ani pri 40st pri moriVeľký úsmev ale su...fuuuuj otrasneSmútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama