Keď s ňou budeš robiť, tak si ju vytiahni tak hodinku pred tým ako s ňou budeš robiť premies a hneď rozvaľkaj a poťahuj. VYvaľkaj si ju na 0,5 cm zhruba, to by malo stačiť. Stiecť ti nestečie, keď dáš tortu hneď po potiahnutí a ozdobení do chladničky, tak ti pekne stuhne, no a potom keď si ju budú preberať, tak si ju vytiahni trošku skôr z chladničky, ale tiež pokiaľ je to možné do trošku chladnejšieho prostredia, aby poťahovka neutrpela tepelný šok a neorosila sa ti. Pokiaľ sa tak stane, stačí ak tortu dáš na chvíľku do prievanu a orosenie by malo zmyznúť. Bohužiaľ v tomto počasí, keď je teplo a aj vlhko sa tomu len málokedy ubrániš. Veľa zdaru a dúfam že som aspoň trošku pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prvý krát idem robiť z K2.Čítala som tu rôzne názory.Kým som prišla z obchodu domov, K2 bola úplne mekká,dala som ju do chladničky.Teraz je zas úplne tvrdá.Kedy ju mám vybrať z chladničky keď ňou budem poťahovať tortu.Prvý krát robím košík.Kúpila som si aj valček.Prosím poraďťe akú hrúbku potrebujem vyvalkať a neztečie mi to potom,nezmekne to znovu keď to na svadbe vyložia napr.na stôl!