Grankový koláč

Popis

jemný čokoládový koláč

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdrojod kamarátky
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

5 vajec
3/4 šálky kryš.cukru
1 šálka polohr.múky
1 šálka granka
1 šálka oleja
1 prasok do peciva
poleva:1šľahačka,150g várovej čokolády
dzem
1 šálka nescafé

Inštrukcie

Suroviny na cesto zmiešať a dať piecť na papier na peč.(samozr. na plechu(giggle)). Teplý koláč hneď po upečení poliať 1 šálkou kávy nescafé , natrieť džemom (nemusí byť,treba redší,lebo sa to priliepa)a rozotrieť polevu. Poleva: šľahačku dať prevariť a rozpustiť v nej čokoládu. Ja som ešte posypala mandľovými lupienkami(to v recepte nebolo,ale vyzeralo to pekne(giggle)a mám ich rada ):-P (giggle) (giggle)

Poznámky

koláč je veľmi rýchlo,je výborný,preto ho sem posúvam,hádam bude chutiť aj vám,teraz mi odišla návšteva a z celého plechu zostali asi 4 kúsky,tak asi im chutil

Základné ingrediencie: 

Recepty: 

Komentáre

..no dnes som ho spravila,je super,dakujem za recept...:-* Kvietok

som rada,že chutil,chutil aj mne,len sa mi málo ušlo,spravím ho zasa:-D Veľký úsmevVeľký úsmev

Ahoj rada by som vyskúšala tente recept, ale chcem sa opýtať šálka má byť menšia alebo večšia?:-)

šálka väčšia(sun) SlnkoSlnko

Slahacku treba vyslahat ako na parizsky krem?

nie,šľahačka sa len prevarí,rozpustí čokoláda a naleje na koláč,je to veľmi rýchle(sun) SlnkoSlnko

dakujem:-)

nemáš za čo(sun) SlnkoSlnko

aka kava nescafe to ma byt?

normálna uvarená káva nesca,nie zrnková Slnko

je to výborný kolač, odporučam piecť dve davky naraz;-) akurat ho pečiem:-P

Ja som prišla domov z roboty a moja dcéra ho už mala upečený,vrele ho každému odporúčam je super a nie je ťažký,zvládne ho aj dieťa;-) .Ešte raz ďakujem za recept.:-*

Dievčatá, robila som a naozaj je to veľmi chutný koláčik, navyše absolútne nenáročný. Ďakujem veľmi pekne za tip,

tú šľahačku nechať vychladnúť , alebo ju naliať ešte za horúca...ďakujem(giggle) Chichocem saChichocem sa

Ahojte,
ja tento koláč asi neviem upiecť, na akom stupni ho mám piecť?
Pečiem ho cca na 170 stupňov asi 40 minút, lebo vždy keď doneho štúrtnem špajchlov tak sa lepí a mama tvrdí, že ešte nie je. Potom mi samozrejme trošku zvrchu prihorí. A ked sa mi minule konecne podaril a neprihorel tak sa do pol minuty prepadol a mal vstrede dieru :(
Všetky iné sa mi pekne daria a nechcem to s ním vzdať lebo je veľmi chutný, ďakujem :)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.