Ideálna roláda stáčaná za studena. 6 vajec, 140g cukru, 80g hl. múky, 1 PL kakaa
Cukor s bielkami vyšľaháme. Potom po jednom pridávame žĺtky a šľaháme každé asi pol minúty. Nakoniec všľaháme múku zmiešanú s 1 PL kakaa. Na plech dáme papier na pečenie a rozotrieme cesto. Pečieme 7-10 min na 180°C. Vychladnutú natri ľubovoľnou plnkou a stoč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcem Vás poprosiť, či nemáte nejaký výborný receptík na čokoládovú roládu, budem piecť mužovi k narodeninám, mám nejakú predstavu, ale bola by som rada, keby ste sa podelili o svoj receptík, rada by som vedela aj postup, a to ako pečie te piškotu, ako dlho, a nakoľko stupňov. ďakujem