reklama

Škrobový,glukózový,kukuričný sirup - kde kupiť?


reklama

Ahojte šikulky. Chcem začať s čokoladovými tortami a zhanam receptíky na čokoplastelínu. Prosím vás,kde objednávate alebo kupujete tieto sirupy? - škrobový, glukozový a kukuričný sirup. Dakujem za každu radu Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce


reklama


reklama

jaja19, Po, 25. 10. 2010 - 09:11

glukozu si môžeš aj uvariť z práškovej dostať kúpiť v kaufáči. celý sáčik dávam do 1,5 dcl vody. nechať chvíľu povariť a potom schladiť vyjde to na dve dávky. túto konzistenciu dávam aj do želatinovej poťahovky aj do čokohmoty, a funguje to namiesto pšeničného sirupu čo som používala.

alager, Po, 25. 10. 2010 - 11:49

No teraz na stretku predávali sirup, ktorý sa pridáva do čokolády a je potom z toho fajnová čokohmota. Skús sa pozrieť na stránky fy Dipos, pán Desat je zlatý chlap a ochotne ti poradí. Ja som si ten sirup kúpila, tak budem skúšať, potom dám vedieť, ako to dopadlo. Nech sa darí.

Dakujem mooooooooc babulky,skusim pokukať na Dipos-e aj skusim z práskovej glukozy,všimla som si ju Sabi potravinách. Jednota je u nás malá,tam málo čo najdem Mlčím . Ste zlatučké,krásny pondelok vam prajem BozkávamZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce a pekné tortičkovanie SlnkoTorta .

Dakujem babulky este raz BozkávamBozkávamBozkávam . V zdravej výžive ho nemali,teta pozerala na mna,akoby som chcela od nej kamen z marsu Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe ,tak este kuknem do dalšieho obchodíka. Hádam sa podarí,ak nie,skusim v Dipose. Kristinka,dakujem za tip na glukozovy sirup aj všetkým ostatným . Nech sa vam darí s tortičkami a kolačikami. Zlomené srdceZlomené srdceTortaTortaSlnkoSlnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama