reklama

Ako sa pomocou sablon robia pismenka na MMF z MMF.


reklama

Ahojte chcela by som si kupit sablony na pismena, ale nachapem ako sa pomocou tych sablon a MMF vlastne vytvara napis a ci sa mi to oplati kupit. Uz sa mi totiz nepacia tie moje pismena len vyvalkane. Dakujem za rady.


reklama


reklama

ja neviem videla som aj take ine sablony, no lamem si hlavu ako na to, neviem ci su vytlacacie?

ZuzkaV, Ne, 28. 03. 2010 - 11:26

tak nám tu daj foto, aké šablóny máš na mysli, bez toho ťažko poradíť

evik68, So, 27. 03. 2010 - 23:54

ja mám fanky šablonku na písmenká a vytláčam priamo bez folie z MMF natenko vyvalkať nechať trošku zaschnúť a písmenko dobre obtrieť v cukre dobre pritlačiť a vyklepnúť. ide to super.
ÁnoÁno

adamira, Ne, 28. 03. 2010 - 13:08

skopirovane zo stranky - su dobri!!!!

http://www.korunaplus.sk/inshop/

Vypichovač abeceda a čísla veľké písané 2,5 cm
Katalógové číslo 942
Zaujímavá pomôcka na vypichovanie písanej veľkej abecedy a čisel 0 - 9 . Výrobok je z priesvitného plastu vo forme líšt.
Výrobkom tohto typu sa pracuje veľmi jednoducho.Hmota musí byť vyvalkaná na maximálne 0.5mm,trochu na vrchu obschnutá.V ďaľšom kroku sa nareže na pásiky o šírke vypichovaného písmena a postupne sa vypichujú jednotlivé znaky podľa potreby.V prípade vačšej hrúbky sa písmeno nevykrojí,ale sa vlisuje do vypichovatka a nedá sa vybrať.
Cena bez DPH: 3,78 EUR
Cena vrátane DPH: 4,50 EUR

tu maju dobru cenu, popisy pomocok..... - ja som sa okaslala-mam ju za 7,30, prisla mi teraz vo stvrtok, takze za 4,50 sa oplati....

Robi sa s nou ako pisu dievcata, skusala som aj bez sacika zatial mi to lepsie ide s nim, koli lahsiemu prenosu na tortu a presnej polohy pismenka...

Rada by som tiez videla ake su este...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama