reklama

Ako na čokotransfer????


reklama

Milé cukrárky,prosím o radu,ako pracovať s čokotransferom? Koľko mm čoko na to treba,naliať alebo natrieť štetcom,koľko "C by mala mať....ešte som s tým nerobila,takže každá rada mi je vzácna. Moc vám ďakujem a všetko dobré v Novom roku želám.


reklama


reklama

ja si normálne roztopím čokoládu ako keď idem polievať rezy. Ale nesmie byť príliš teplá inak sa ti ten čokotransfer môže rozmazať. štetcom to natierať nemôžeš, lebo to celé rozmažeš. musíš to rozotrieť nožom. a fóliu z toho stiahni až keď to bude úplne stuhnuté, inak sa ti môže stať. že s fóliou stiahneš aj obrázok.

doddy, Ne, 03. 01. 2010 - 11:39

najidealnejsie je cokoladu vytemperovat a pri 29°C ju naniest na cokotrnsfer,normalne naliat a rozotriet stierkou,alebo nozom.Pri cokotransferoch s metalickymi farbami sa mi obrazky nedobre odlepovali,distributor mi predal nejaky nastrek pred nanesenim cokolady.Ale som s tym este nerobil.Tie su z Monaka z ciech,tusim su talianske.Ak mas cokotransfer zo slovenska,tak urcite staci klasicky naniest cokoladu a ako pise zuzulinka-nesmie byt velmi horuca. doddes

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama