ja som takúto tortu robila krstinovú - 2 poschodovú.... spodok bol nugát a banány a vrchné poschodie bola klasická punčová.... a nepremoklo to na poťahovku.... takže sa nemusíš báť..... to je aspoň moja skúsenosť.....
a už som robila aj svadobnú 2 poschodovú - celú punčovú..... nebola ani vystužená a dobre to držalo......
ale uvidíme čo poradia ostatné šikovné žienky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky potrebujem poradiť, nakoľko som takýto ešte nerobila. Zákaznička má požiadavku mať dvojposchodovú tortu. Spodok klasika piškotový plát a krém nugátový s banánom a druhé poschodie chce srdce a to punčové. Neviem si predstaviť ako urobiť punčovinu na poschodie torty, bojím sa, že mi to premokne na poťahovku na spodku, tak asi urobím len punčový krém. Ale potrebujem nejaký fajnučký receptík, poprípade radu, ako by som urobila punčovinu na poschodie. Ďakujem Vám krááááásne!!!!