reklama

ake farby pouzit

adka33 , 12. 03. 2009 - 16:16

reklama

Ahojte, prosim Vas o radu.Nasla som takuto torticku :http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&fi le=displayimage&pid=1269406
Chcem ju spravit manzelovi na 30, ale poradte mi prosim ake farby pouzit.Potahovat korpus sa chystam s MMF,ten si nafarbim na cerveno.a co ostatne? ake farby si mam nakupit, co by boli najvhodnejsie?
Dakujem za rady vstkym,papa


reklama


reklama

Spagi, Št, 12. 03. 2009 - 16:33

Obrazok z www.cakecentral takto neotvorime, na tu stranku sa treba zaregistrovat aby sa dali prezerat obrazky. Ide Ti o nejaky konkretny odtien nejakej urcitej farby? Ak nie, tak odporucam kupit gelove farby wilton a tekute napr. od p. Stana.

adka33, Št, 12. 03. 2009 - 17:08

aha,pardon,to som si nevsimla.tak jedna sa o tortu so znakom ferrari.podklad je cerveny, snad sa podari,lebo co som tu citala , tak je dost problem spravit krasnu cervenu, len co s tym ostatnym.biely a zeleny pasik si lahko spravim tak,ze si zafarbim marcipan,zlta cast sa da tiez tak spravit.lenze na zltu cast ´treba nakreslit cierneho konika.no a to neviem ako.nevznikne mi zo zltej a ciernej hneda nakoniec?alebo ked uz zlty marcipan je zaschnuty,mozem ciernou fixkou namalovat konika?zostane cierny?dakujem za upozornenie a rady

Lorna, Št, 12. 03. 2009 - 23:25

Toho koníka si môžeš aj vyrezať z čierneho marcipánu, ktorý na tenko vyvaľkáš a potom len prilepíš na žltý podklad. Prípadne vyskúšaj zafarbiť kúsok marcipánu na žlto a po zaschnutí maľovať čiernou.. Uvidíš, či sa to nebude miešať.:) držím palce..

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama