reklama

coko poschodova

Pridal/a livushka dňa 13. 04. 2014 - 11:03
coko poschodova, torta, Čokoládové torty, livushka, 1
Priemer 5 (3 hlasov)

reklama

reklama

reklama

Komentáre

je to jednoduchsie ako urobit klasicku krajku....
čokinu rozpustit iba samotnu pouzivam 75%aribu...ziadna cera ani maslo...
natries na silikonku...supnes do mrazaku...nechas asi minutku -dve...treba to presne vystihnut...coko sa nesmie uz topit a ani by sa nemala lamat...potom iba popritlacas na bok torty a opatrne odlupnes silikonku
sk by si to presvihla s casom a cokina by sa lamala...ziadny problem...nalam ju naspät do kastroliku a zacnes odznovu... ÚsmevSlnko

nana5, Ut, 15. 04. 2014 - 13:03

Ďakujem pekne , vyskúšam. Môžem použiť aj polevovú čokoládu ?


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama