reklama

čokoládové hmoty

Čo pod ozdoby aby sa neroztekali???

Ahojte baby. Som tu nová. Tento týždeň som robila moju prvú tortu. Bola bez potahu, vrch obliaty ganache Z bielej čokolády (nie len stekance na bokoch, ale komplet obliata). Zdobila som ju malými hviezdičkami a lepila potravinárskym lepidlom. Robila som to večer a do rána mi Z bokov niektoré hviezdy stiekli. Nie všetky. A tak sa chcem vyhnúť chybám do budúcna, keďže sa chystám robiť dcérke safari tortu a tam bude dosť ozdôb po boku- slon, opica, žirafa,... A moja Izáka - pod takéto ozdoby lepené zboku treba pracovať tortu len fondantom? Mám smartflex Velvet.


reklama


reklama

Čierna čoko MMF

Ahojte šikovníci a šikovnice. Prosím o radu, neviem to tu nikde nájsť, či to ide. Keď spravím čokoládovú MMf z tmavej čoko, ide to zafarbiť načierno? Potrebujem čiernu na fotoaparát a nechcú klasickú poťahovku, že je to pre nich moc sladké, tak premýšľam a hľadám. Prosím, ak máte skúsenosti s takýmto farbením.

Ďakujem.

Ganache

22. 10. 2015 - 10:31, by zou

Ahojte cukrarocky, chcem vas poprosit o skusenost s ganache. Ako sa sprava ganache na torte po vytiahnuti z chladnicky? Chcem urobit tortu potretu ganache, robila som to uz viackrat, ale vzdy po vybrati z chladnicky sa torta porcovala na tanieriky. Teraz chcem urobit tortu na oslavu, kde bude na stole cca 3 hodiny, kym sa nebude podavat ku kave. Nezmakne ganache velmi na torte? Dakujem za kazdu radu

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu