reklama

čokoládová poleva


reklama

ahojte mam na vás prosbu,keď chcem mat polevu lesklú a mäkkú ako postupovat?


reklama


reklama

Pzuzana, So, 02. 02. 2013 - 20:12

ja som veľakrát čítala ,že do už pripravenej polevy dievčatá primiešavavjú šľahačku,aby nepraskala čokoláda pri krájaní,ale skúsené Ti určite konkrétnejšie poradia Úsmev

nmiriam, So, 02. 02. 2013 - 23:05

...ja dávam 200g čokolády na varenie a 100g masla a krája sa super....

jA ROBIM AKO ELENKA , Ked ju chceš mať lesklu treba aspon 2krat zohriať a vychladiť, čim je viac krát zohrievana a chladena ,tým je lesklejšia. Slnko

Zuzliak, St, 06. 02. 2013 - 23:16

Ak chces, ponukam ti moj recept- pripraveny z originalnej Belgickej cokolady Callebaut: http://povvi.com/chocoladeglacage/

Poleva je nadherne leskla a nelame sa. Pri krajani je uplne fantasticka a jedna davka vystaci na dve torty s priemerom 20-25 cm.

Keď tých čokolád je niekoľko a je ťažké rozhodnutie, v podstate ako kto si zvykne. Ja kupujem stále v Aditii, majú rôzne druhy polevové aj pravé ,na jednoduché koláče kupujem obyčajnú polevovú, má veľmi pekný lesk.Ak chcem dať kvalitnejšiu používam od nich pravé čokolády.Všetko je o tom, ako si kto chce pošmáknuť. A od použitia závisí aj cena zákuskov.nech sa darí Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama