Ahoj,ja dávam do každého krému so šľahačkou aj stužovač za studena,krém je pevný a dá sa vytvoriť aj 3D,tortu obtieram ganache z bielej čokolády,je to chutnejšie ako maslo s cukrom,držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky,
poprosila by som súrne o radu. Mám objednávku na 3D tortu Kabelku, ale chcú mascarpone krém s ovocím.
Urobila som krém šlahačka, biela čokoláda + mascarpone. Stačí takýto krém, alebo potrebujem aj stužovač aby mi to držalo? Nie že sa mi tá kabelka rozteče
A ešte jedna otázočka: ak dám ten mascarpone krém, pod poťahovku čo dám? Neviem či mi zostane z korpusu aby som urobila punčovinu. Keď hovoríte o maslovom kréme (ak nechcem urobiť klasický krém ako falošný parížsky) tak dávate len maslo a cukor, vanilkový cukor? Nie je to moc cítit že tam je len maslo?
Dajte prosím nápady
Ďakujem velmi pekne za rady